„Четири руже“ – филм у коме се преплићу насиље, нежност и хумор

Пројекције:    11. јануар у 17 часова и 19 часова

Цена улазнице: 250 динара

Филм „Четири руже“ је крими-драма са елементима комедије и приказује урбани мозаик градских ликова, које током једне београдске ноћи повезује неутољива жеља за лаком ловом, добрим проводом и безбрижним јутром.

Иза кулиса царства порока у истоименом ноћном клубу, где се води беспоштедна борба, често и са оне стране закона, наћи ће се један обичан човек. У безуспешном покушају да побегне од свега, схвата да ће успети само ако у помоћ позове све оно што је у међувремену изгубио: љубав, искреност и веру.

Посебан стил филма карактерише музика и неке од нумера које су се нашле у овом остварењу су од бендова Тхе Кугуарс, Лоллобригида, Севдах Бабy, Павел, Глиссерс, групе Кал, затим Рамба Амадеуса, Бобана Петровића и других.

У филму играју Драган Гаги Јовановић, Срђан Жика Тодоровић, Милош Самолов, Гордан Кићић, Борис Миливојевић, Милутин Милошевић, Нада Мацанковић, Драгана Дабовић, Соња Колачарић, Јана Милић, Тихомир Станић, Борис Карготић. Четири руже су: Тара Тошевски, Миљана Поповић, Јелена Јокић и Марта Милосављевић.

Сценарио потписују Балша Лабовић и Василије Никитовић, директор фотографије је Димитрије Јоковић – Џима, сценограф Иван Денић, дизајнер звука Александар Протић, монтажер Стеван Марић, композиторка Марија Јелић, за костим и шминку побринула се Милица Шујица, продуцент филма је Василије Никитовић.

 

 

Оставите одговор

Your email address will not be published / Required fields are marked *