20.марта у биоскопској сали Културног центра „Драинац“ приказаће се руски филм „Лед“ у ком једну главну улогу игра Милош Биковић , тренутно најпознатији српски глумац у Русији

20.марта  са почетком од 20 часова у биоскопској сали Културног центра „Драинац“  приказаће се руски филм „Лед“ у ком једну главну улогу игра Милош Биковић , тренутно најпознатији српски глумац у Русији.

Цена улаза је 250 динара.

 

Емотивна и истинита прича о девојци којој је љубав помогла да устане из инвалидских колица и постане шампион свијета у клизању, у Русији обара све рекорде гледаности.

 

– „Лед“ је филм који говори о односу између амбиције, љубави и среће и о томе да је потребно, у правилним пропорцијама, свој живот расподијелити између та три стремљења – рекао је Милош Биковић, један од најтраженијих младих глумаца и у Србији и у Русији.

 

Овај филм је до сада зарадио више од милијарду рубаља, али то сигурно није крај, јер се ова романтична прича тек спрема да освоји свјетско тржиште.

 

– „Лед“ је био најгледанији филм у Русији првог дана приказивања. Протеклог викенда премијерно је приказан у Кини, такође у рекордном броју биоскопа – открива Биковић.

 

Разнолике филмске улоге које је до сада тумачио захтијевале су и различите припреме, каже Биковић и признаје да му је због тренинга клизања на леду рад на овом филму био најтежи.

 

 

Део филма је сниман у Олимпијском селу Сочија, део у Иркутску. Може се рећи да је лед Бајкала, најчистијег језера на планети, један од јунака филма. Све сцене на језеру су снимане на правом бајкалском леду и глумци су у било ком тренутку могли да пропадну кроз лед.

 

Српски глумац Милош Биковић игра једну од главних улога, амбициозног шампиона и партнера главне јунакиње.

Оставите одговор

Your email address will not be published / Required fields are marked *