У Културном центру “Драинац” у Блацу отворена изложба радова насталих на ликовној колонији –Блаце 2021

У Културном центру “Драинац”у Блацу вечерас је  свечано отворена изложба радова насталих на овогодишњој, 17.ликовној колонији – Блаце  2021. По први пут, изложбу су оплеменили радови полазника ликовне радионице која ради при културном центру “Драинац” у Блацу.

Изложбу је свечано прогласила отвореном директорка Културног центра “Драинац”, Славица Цветковић која је овом приликом истакла да се културни центар трудио да буде добар домаћин дивним уметницима а неки од њих су по први пут у Блацу. Директорка културног центра “Драинац”, Славица Цветковић, захвалила се локалној самоуправи, свим учесницима и присутнима који су у великом броју посетили вечерашњу заједничку изложбу радова насталих на ликовној колонији и полазника ликовне радионице која ради при блачком културном центру.

Свим учесницима у име културног центра, она је уручила захвалнице а потом се присутнима обратила и Ена Поповић која је похвалила полазнике ликовне радионице указавши да се ради о великом броју талентоване деце, исказавши уверење да је пред њима још много лепих изложби.

Испред локалне самоуправе присуствовао је заменик председника Општине Блаце Никола Милинчић.

Изложба ће у холу културног центра бити отворена наредних месец дана.

Уметници своја уметничка дела стварали на слободну тему а ове године учешће је узело 9. сликара:

Јована Крстић из Новог Сада, Милена Виторовић из Београда Гордан Мићић из Крушевца, Боривоје Стојановић из Крушевца, као и уметници из Блаца: Надица Грбић, Светлана Јевремовић,Ена Поповић, Милена Симић и Миша Грбић.

Оставите одговор

Your email address will not be published / Required fields are marked *