На позоришној сцени Културног центра „Драинац“ изведена представа „Лепотица Линејна“

 

На позоришној сцени Културног центру „Драинац“ изведена је представа „Лепотица Линејна“.У препуној сали Културног центра „Драинац“поред блачке публике  представу је пратио и велики број људи из општина у окружењу.Велика глумачка имена поручила су да блачки Културни центар заслужује уметничке догађаје на највишем уметничком нивоу.

Рађена по тексту Мартина Магдона у режији Милоша Јагодића, представа у којој се као глумачка екипа појављују Љиљана Стјепановић, Јелена Стајковац , Дејан Тончић и Никола Ракић у препуној сали блачког Културног центра „Драинац“ побрала је све позитивне критике и заслужено освојила срца присутне публике.

По први пут на сцени Културног центра „Драинац“ заиграла је и наша позната глумица Љиљана Стјепановић која је након представе изјавила да је очарана публиком и целокупном организацијом.

 

„Ја сам очарана, први пут сам у Блацу играла представу и очарана

сам публиком, организацијом, сала је била препуна , а публика

чаробна, рекла је након представе  Љуљана Стјепановић“

 

Представа „Лепотица Линејна“ премијерно је изведена 2013. година у крушевачком позоришту и од тада бележи преко 60 гостовања широм земље.

Глумица Јелена Стајковац истиче да је такође одушевљена публиком, домаћинима, сценом која заслужује програме који су на највишем уметничком нивоу.

„Лепотица Линејна“ је била у такмичарској

селекцији свих реномираних фестивала у Србији и региону „Театар у Тврђави“ Смедерево  (награда Мара Бранковић за младу наду фестивала Николи Ракићу за улогу Реја Дулија ), „Борини позоришни Представа дани“ Врање , „Дани Зорана Радмиловића“ Зајечар ( награда Зоранов брак за глумачку бравуру Јелени  Стајковац за улогу Морин Форлан ), „ Балкан фест“ Димитровград.

 

 

Оставите одговор

Your email address will not be published / Required fields are marked *