„Такси блуз“, и романтична комедија и авантура

Публика се увелико враћа у биоскопе жељна домаћих филмова. После успеха који су постигли „Јужни ветар“ и „Краљ Петар Први“, одржана је прва овогодишња премијера. Романтична комедија „Такси блуз“ је дебитантско остварење редитеља Мирослава Стаматова

28.јануара са почетком од 18 и 20 часова у великој сали Културног центра биће приказан филм „Такси блуз“.Цена улаза је 250 динара.

Такси блуз је шармантни и узбудљиви градски „роуд муви“. Радња се дешава у току једне ноћи и прати таксисту Марка, кога тумачи Андрија

Милошевић, неснађеног драматурга у раним четрдесетим, подједнако неуспешног и на љубавном плану.

Наизглед нормална смена на послу претвориће се у хаос, кад се у аутомобил ушуња мали Дамир који је побегао из дома за незбринуту децу тражећи оца.

Кроз такси ће продефиловати мноштво необичних ликова, једни у потрази за собом и сродном душом, а други очекујући забаву.

„Жанровски он није само романтична комедија. Ту има разних жанрова који се преплићу и онда је то увек тешко да се усагласи у једну целину“, каже редитељ Мирослав Стаматов.

У авантури која разбија монотонију једне београдске ноћи, уз бројне дебитанте међу којима је Том Сојер са асфалта, Тодор Јовановић, играју и Милена Предић, Никола Ђуричко, Бојан Димитријевић, Александра Томић и Власта Велисављевић.

Оставите одговор

Your email address will not be published / Required fields are marked *