ПРВИ ДАН КУЛТУРНОГ ЛЕТА

Почетак првог Културног лета у Блацу обележила је поетска певаоница коју су извели Срђан Живковић који је казивао најлепша прозна и песничка дела наших књижевних великана . На акустичној гитари пратио га је наш прослављени широм света уметник Урош Дојчиновић. Изведбом најлепших домаћих и свтски познатих композиција

Уроша Дојчиновића, уз изванредно казивање поезије Срђана Живковића свим присуним гледаоцима на бини испред Културног центра изазвала је поплаву емоција.

Са почетком у 21 час на бини испред Културног центра Блачкој публици представили су се глумци аматерског позоришта „Театар 13“ са представом               „ Пробуди се Като“. Представа коју су маестрално одиграли глумци поменутог позоришта изазвала је буру смеха и више него топао пријем пред завидним бројем гледалаца.Без обзира што је представа премијерно изведена у децембру прошле године и што ју је видео велики број гледалаца , пажња публике је била на завидном нивоу. Уз публику која је још била под утисцима прелепе представе завршио се први дан Културног лета у Блацу.

????

 

Оставите одговор

Your email address will not be published / Required fields are marked *