ТРЕЧИ ДАН КУЛТУРНОГ ЛЕТА

Трећег дана Културног лета одиграна је представа „ Код господина Шермана“. Сценарио (адаптацију) и режију представе потписао је Фуад Табучић. Главне ( и једине) улоге у представи играју Фуад Табучић и Снежана Кнежевић. Фабула представе су мушко-женски односи као неисцрпна тема у уметности.

Прича ове представе почиње да се развија одмах на почетку када код Шермана у стан „улеће“ Бети , необразована бивша проститутка а сада рецепционарка коју је код надзорника зграде пријавио сам господин Шерман због наводно непристојног понашања(пресвлачила се крај прозора).Шерман неостварени писац , сада продавац књига , човек са много талената, врхунског образовања и животом испуњеним чемером.После много заврзлама и комичних ситуација обоје схватају да су као створени једно за друго и да заправо једно друго испуњавају

.

У наставку програма трећег дана Културног лета публици се прдставио DJ Momčilo tehno/hous musik 90“.Публика , углавном млади , провели су неких два сата уз поменуту музику и прелепи амбијент који су направили светлосни ефекти са новог осветљења који је набавио Културни центар.

Оставите одговор

Your email address will not be published / Required fields are marked *