ЗОНА ЗАМФИРОВА ДРУГИ ДЕО У БИОСКОПУ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА „ДРАИНАЦ“11.ФЕБРУАРА У 18 И 20 ЧАСОВА

Жанр: драма, комедија

Трајање филма: 88 мин.

Режија: Југ Радивојевић

Улоге: Бранкица Себастијановић, Милан Васић, Милан Гутовић, Милан Калинић, Нела Михаиловић, Никола Ристановски, Љиљана Стјепановић, Горица Поповић, Бранко Ђурић, Иван Бекјарев, Драган Вујић Вујке, Тања Бошковић, Горан Јевтић, Драган Божа Марјановић

Најгледанији српски филм свих времена „Зона Замфирова“ добио је наставак.

Лепу Зоне игра млада Бранкица Себастијановић, док је улога Манета припала Милану Васићу. Скоро 15 година након што је екранизована ова велика љубавна сага, сценаристи Ивана и Мирослав Митић написали су причу о томе шта се догодило у браку чувеног пара две године након венчања, режија је поверена Југу Радивојевићу, а иза продукције филма стоје Pink International и продукција „Врати се Зоне“. Главни протагонисти и њихова борба да сачувају брак и даље су смештени између 1905. и 1908. године, а продуцент филма Мирослав Митић, у чијој продукцији је реализована и прва ЗонаЗамфирова, истиче како је кроз омиљену љубавну причу дочарана лепота Србије у том периоду, али и проблеми са којима се суочавају млади брачни парови.

– Обухватили смо неколико круцијалних породичних проблема који једнако тиште младе људе и тад и сад. Уверен сам да ће филм на најлепши начин промовисати породицу и наше друштво – наглашава Митић, док Васић каже како му се чини да је улога Манета писана управо за њега. Иначе, глумачке звезде филма попут Љиљане Стјепановић, Љиљане Драгутиновић, Тање Бошковић, Милана Ланета Гутовића, Николе Ристановског, Ивана Бекјарева, Бранка Ђурића, Милана Калинића, Стефана Бузуровића, Иве Стефановић и многих других учинили су да „Зона Замфирова – други део“ изазове огромно интересовање, а све указује и на то да ће баш као некада окупити публику у биоскопу.

Оставите одговор

Your email address will not be published / Required fields are marked *