Први завичајни сусрети у Горњој Јошаници – 6. Августа

Ове године, 6. августа у Горњој Јошаници одржавају се први завичајни сусрети. Организатор манифестације која ће окупити и велики број људи из дијаспоре а који су пореклом из овог блачког села, је Месна заједница Горња Јошаница, а суорганизатори су општина Блаце и спортско туристичко трговински центар Блаце.

На првим завичајним сусретима у Горњој Јошаници поред наступа Културно-уметничких друштава, концерта народне музике, манифестацију ће обележити и наступи естрадних уметника, оркестар Предрага Ивановића из Ниша,  Стефана Лукића, Лазара Јовановића, Марије Јовановић, Јелене Михајловић а гост вечери је Раде Јоровић.

Манифестација се одржава на спортским теренима  код школе у Горњој Јошаници.

Како смо од директора СТТЦ Блаце, Звонимира Тодоровића сазнали, за ову прилику спремљен је богат културно-уметнички и спортски програм где ће се одржати разна спортска такмичења међу којима је и надвлачење конопца а биће и спортских такмичења са занимљивим и шаљивим карактером.

За најбоље у спортским дисциплинама где ће учествовати неколико месних заједница са својим екипама, организатори су спремили награде у виду пехара и признања.

Оставите одговор

Your email address will not be published / Required fields are marked *